У Вінниці на честь Дня фізичної культури і спорту державними нагородами відзначено двох вінничан

Новини Вінниці / У Вінниці на честь Дня фізичної культури і спорту державними нагородами відзначено двох вінничан

В Україні, щорічно у другу суботу вересня відзначають День фізичної культури і спорту. Відповідно до цієї події, за вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію фізичної культури і спорту в Україні було відзначено кращих спортсменів країни.

В Україні щорічно у другу суботу вересня відзначають День фізичної культури і спорту. Відповідно до цієї події, за вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію фізичної культури і спорту в Україні було відзначено кращих спортсменів країни.

Як стало відомо з офіційного сайту Президента України, згідно Указу Президента України від 13 вересня 2019 р. №696/2019 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня фізичної культури і спорту», за вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію фізичної культури і спорту в Україні, досягнення високих спортивних результатів та багаторічну плідну професійну діяльність Глава держави постановив:

присвоїти почесні звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» президентові федерації легкої атлетики Вінницької області Бех Олені Володимирівні та тренерові Ямпільської дитячо-юнацької спортивної школи Омельчуку Степану Потаповичу.