У Вінниці музей Коцюбинського запрошує на відкриття виставки «Життя через призму мистецтва»

Новини Вінниці / У Вінниці музей Коцюбинського запрошує на відкриття виставки «Життя через призму мистецтва»

В експозиційній залі Вінницького літературно-меморіального музею М.М. Коцюбинського 25 січня о 15:00 відбудеться відкриття виставки картин «Життя через призму мистецтва» Маргарити Кустош та вихованців студії «Inside Art studio».

Про це повідомляє Вінницька міськрада.

Маргарита Кустош – психолог-арттерапевт за професією та художниця за покликанням. Майстриня має студію психології та мистецтва. Це креативний простір для всіх, кому подобається малювати та вдосконалюватись, хто захоплюється мистецтвом або прагне самовираження.

За час повномасштабної війни Маргарита Кустош у своїй студії провела безліч майстер-класів для внутрішньо переміщених осіб, дітей із особливими освітніми потребами та мешканців нашого міста. Чимало із них стали постійними відвідувачами майстерні.

На виставці буде представлено 47 робіт як власне Маргарити Кустош, так і її вихованців.

«Запрошуємо усіх охочих відвідати виставку у нашому музеї та поринути у світ яскравих барв та вираження емоцій через образи. Тут кожна робота несе у собі унікальну історію та особистий погляд на життя, які вражають своєю теплотою та глибиною», – говорить заступниця директора Музею М.М. Коцюбинського Марія Суржикова.

Також вона додала, що під час відкриття виставки її відвідувачі зможуть не лише насолодитися творами, а й зануритись у світ мистецтва, долучившись до майстеркласу з акварельного живопису, який проведе пані Маргарита.

Виставка діятиме до 12 лютого.

Довідки за телефонами: (0432) 64 71 02, 067 211 52 71.