У Вінниці молодь влаштовує благодійний бал, щоб допомогти 16-річному Миколі Марчишину

Новини Вінниці / У Вінниці молодь влаштовує благодійний бал, щоб допомогти 16-річному Миколі Марчишину

У Вінниці, 6 квітня відбудеться благодійний бал «Дотик». Основною ціллю заходу цьогоріч буде збір коштів для 16-річного Миколи Марчишина, який потребує допомоги. Хлопець отримав травму, займаючись на турніку. Йому на голову впала металева конструкція на майданчику у дворі багатоповерхівки. Згодом у юнака діагностовано прогресуючий туберкульоз грудного відділу хребта. Вінничанин потребує спеціального лікування та якісної реабілітації.

У Вінниці 6 квітня відбудеться благодійний бал «Дотик», який організовують тур-клуб «Бідняжка», Вінницький Пласт, ФРІ Вінниця, Студентське Братство Вінниччини. Основною ціллю заходу цьогоріч буде збір коштів для 16-річного Миколи Марчишина, який потребує допомоги. Хлопець отримав травму, займаючись на турніку. Йому на голову впала металева конструкція на майданчику у дворі багатоповерхівки. Згодом у юнака діагностовано прогресуючий туберкульоз грудного відділу хребта. Вінничанин потребує спеціального лікування та якісної реабілітації.

«Дотик» у Вінниці організовують вже третій раз, аби надати хворим шанс стати на крок ближче до одужання. Цьогоріч благодійний бал проходитиме у Вінницькому молодіжному центрі «Квадрат», квитки коштують 150 гривень. Зібрані кошти підуть на лікування Миколи Марчишина.

У програмі:

- відкриття балу танцювальним колективом "Alpha Dance Stars";
- майстер-клас з бальних танців;
- виступ дуету скрипалів "Bliss";
- виступ Gloria кавер-группа;
- дегустація крафтового вина;
- номінування Короля та Королеви Благодійного балу;
 - різноманітні фотозони, живі скульптури.

Квитки можна придбати в офісі тур-клубу Бідняжка (вул. Соборна 7). Проплату можна здійснити готівкою і одразу отримати квиток або розрахуватись онлайн тут: https://tcb.com.ua/trips/?show=2037 і отримати квиток на вході.

Саша Григоровська

18 березня, 2019