У Вінниці малечу з багатодітних родин запрошують на цікаве свято та безплатний мультик

Новини Вінниці / У Вінниці малечу з багатодітних родин запрошують на цікаве свято та безплатний мультик

У Вінниці дітей із багатодітних родин запрошують взяти участь у святі, що відбудеться 5 липня в актовій залі територіального центру соціального обслуговування по вулиці Соборній, 50. О 12-1 годині там підіб’ють підсумки фестивалю «Нехай завжди квітує дерево родинне».

У Вінниці дітей із багатодітних родин запрошують взяти участь у святі, що відбудеться 5 липня в актовій залі територіального центру соціального обслуговування по вулиці Соборній, 50. О 12-й годині там підіб’ють підсумки фестивалю «Нехай завжди квітує дерево родинне».

Як повідомляють організатори, на малечу з багатодітних родин там чекають ігри, конкурси, розваги, сюрпризи, а також виставка тематичних творчих робіт. А після свята в актовій залі дітям покажуть широкоформатний мультфільм «Віллі і таємнича планета» у кінотеатрі «Родина».

За інформацією міської ради, у рамках фестивалю діти разом з батьками досліджували свій родовід, складали генеалогічне дерево. Загалом у фестивалі взяли участь 59 дітей із 17 родин Вінницької міської об’єднаної територіальної громади. Однак, на свято запрошуються не лише учасники фестивалю, а всі діти із багатодітних сімей Вінницької ОТГ.

Для того, щоб відвідати захід та безплатно подивитися мультфільм, потрібно обов’язково  зареєструватись за номером телефону 50-86-89 до 17:00 3 липня.