У Вінниці майже всю вулицю завалили сміттям, адже місцевий мешканець вирішив вдома зробити ремонт (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці майже всю вулицю завалили сміттям, адже місцевий мешканець вирішив вдома зробити ремонт  (ФОТО)

У Вінниці чоловік проводивши ремонт у своєму будинку вирішив не зважати на комфорт та добрі стосунки з сусідами. Адже робивши ремонт на теритоїї його домоволодіння він вирішив весь непотріб скласти на вулиці прямо під забори сусідів.

У Вінниці чоловік, розпочавши ремонт у своєму будинку, вирішив не зважати на комфорт та добрі стосунки з сусідами. Тому він весь непотріб склав на вулиці прямо під забори сусідів. Несанкціоновану свалку виявили у мікрорайоні Дубовецька Слобідка. Вінничанину доведеться сплатити штраф. 

Як повідили у прес-службі Муніципальної варти Вінниці, 3 вересня було складено протокол за ст. 152 КУпАП про адміністративне правопорушення на жителя вул. Тупік Москвіна, який організував складування будівельних відходів, що утворилися після ремонту в будинку прямо посеред вулиці.

«Ми хочемо бачити наше рідне місто чистим та охайним і для цього застосовується велечезний людський та адміністративний ресурс. Шкода тільки, що не усі мешканці Вінниці поділяють цю думку» – йдеться у повідомлення.

Новини Вінниці / У Вінниці майже всю вулицю завалили сміттям, адже місцевий мешканець вирішив вдома зробити ремонт  (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці майже всю вулицю завалили сміттям, адже місцевий мешканець вирішив вдома зробити ремонт  (ФОТО)