У Вінниці легковик наїхав на пенсіонерку, що забула про правила дорожнього руху

Новини Вінниці / У Вінниці легковик наїхав на пенсіонерку, що забула про правила дорожнього руху

Якщо б необачна вінницька пенсіонерка не забувала про правила дорожнього руху, то, певно, не потрапила б у халепу.

    Якщо б необачна вінницька пенсіонерка не забувала про правила дорожнього руху, то, певно, не потрапила б у халепу. Точніше – під колеса Volkswagen Sharan, яким керував 35-річний мешканець селища Турбів. 
    Ця пригода сталася учора в обласному центрі на перехресті вул. Київської та Зулинського. Водій легковика, несподівано побачивши перед капотом пішохода, що перетинав проїжджу частину у невстановленому місці, імовірно, просто не встиг загальмувати. На щастя, ця 60-річна жінка залишилася живою, однак отримала травми.
    Прикра подія сталася вчора й у Погребищі. Там під колесами легковика опинилася 77-річна жінка. Щоправда, дорогу вона перетинала по пішохідному переходу. На неї, втративши керування, раптово наїхав 22-річний водій ВАЗу.
    Хто винен у цих дорожніх пригодах, порушивши кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього  руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), з'ясовують слідчі поліції. Винним загрожує до 3 років обмеження волі.
 

Юрій Ярмощук

20 березня, 2018