У Вінниці ледь не загинув маленький скейтбордист

Новини Вінниці / У Вінниці ледь не загинув маленький скейтбордист

Здається, під час літніх канікул почастішали пригоди на дорогах за участю дітей. Як повідомляв NaПарижі, нещодавно у Вінниці ледь не загинула дівчинка, яка у мікрорайоні Вишенька переходила дорогу по «зебрі». Після того сталася ще одна прикра пригода – на П'ятничанах іномарка збила дитину на самокаті. Стали відомі подробиці ще однієї прикрої дорожньої пригоди, у якій також постраждала дитина.

Здається, під час літніх канікул почастішали пригоди на дорогах за участю дітей. Як повідомляв NaПарижі, нещодавно у Вінниці ледь не загинула дівчинка, яка у мікрорайоні Вишенька переходила дорогу по «зебрі». Після того сталася ще одна прикра пригода – на П'ятничанах іномарка збила дитину на самокаті. 

Стали відомі подробиці ще однієї прикрої дорожньої пригоди, у якій також постраждала дитина. Сталося це позавчора у провулку М. Рильського. Десь о пів на сьому вечора на прибудинковій дорозі під колеса автомобіля Honda потрапив 11-річний вінничанин, який катався на скейтборді. Дитину з травмами швидка доставила у лікарню.

Як повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини, за кермом згаданої іномарки був 36-річний мешканець Вінниці. Поліція відкрила провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Слідчі з'ясовують, хто винен у ДТП. Автівка – на арештмайданчику.
 

Юрій Ярмощук

17 серпня, 2018