У Вінниці комунальники продовжують боротьбу з вінничанами за чисте довкілля (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці комунальники продовжують боротьбу з вінничанами за чисте довкілля (ФОТО)

У Вінниці місцеві жителі продовжують засмічувати не лише навколишнє середовище, а й власні подвір’я непотрібом.  Так сталось і цього разу. Працівники муніципальної варти склали протоколи за не належне облаштування вигрібних ям та  за розпалювання багаття на подвір’ї.  

У Вінниці місцеві жителі продовжують засмічувати не лише навколишнє середовище, а й власні подвір’я непотрібом. Працівники місцевої "Муніципальної варти" склали на вінничан протоколи за неналежне облаштування вигрібних ям та за розпалювання багаття на подвір’ї.

Як повідомили на офіційній сторінці у «Муніципальна варта Вінниці», у приватному секторі по вул. Герцена виявили будинок, власник якого не облаштував собі вигрібну яму для власних рідких відходів, а продовжив виливати помиї з рештками хімії на город.

Подібний випадок стався по пров. Лєрмонтова. Однак там яма є, але вона не облаштована належним чином, тобто рідкі відходи просочуються в підгрунтові води через стінки такої ями.

В обох випадках інспектори Муніципальної варти склали на цих господарів протокол про адміністративне порушення за ст. 152 КУпАП.

Також, вінничан вже неодноразово попереджували про відповідальність за спалювати листя, однак робити це люди не перестають. Подобаються багаття. І спалюють не лише листя, а й пластик та інше сміття, як це робила мешканка вул. Чехова.

Жінка вирішила у такий спосіб позбутися зайвого та спалювала пластик та інші відходи у металевій бочці, отруюючи повітря.

Інспектори Муніципальної варти оперативно відреагували на скарги мешканців і склали на цю громадянку протокол про адміністративне порушення за ст. 152 КУпАП.

Новини Вінниці / У Вінниці комунальники продовжують боротьбу з вінничанами за чисте довкілля (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці комунальники продовжують боротьбу з вінничанами за чисте довкілля (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці комунальники продовжують боротьбу з вінничанами за чисте довкілля (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці комунальники продовжують боротьбу з вінничанами за чисте довкілля (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці комунальники продовжують боротьбу з вінничанами за чисте довкілля (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці комунальники продовжують боротьбу з вінничанами за чисте довкілля (ФОТО)