У Вінниці колишній працівник ДАІ втікав лісом від патрульних

Новини Вінниці / У Вінниці колишній працівник ДАІ втікав лісом від патрульних

Дещо кумедної виглядає «історія» відносин колишнього співробітника ДАІ та нинішніх поліцейських. Спочатку екс-«даїшника» затримали у нетверезому стані, а потім він з товаришем повернувся за автівкою, але так сталося, що довелося тікати. Лісом… Чоловіка наздогнали.

Дещо кумедною виглядає «історія» відносин колишнього співробітника ДАІ та нинішніх поліцейських. Спочатку екс-«даїшника» затримали у нетверезому стані, а потім він з товаришем повернувся за автівкою, але так сталося, що довелося тікати. Лісом…  Чоловіка наздогнали.

Про дивний на перший погляд випадок у Facebook написав голова ГО «Комитет безпеки руху» і заступник директора в ЦМФ ДП МВС України «Інформ-Ресурси» Володимир Черкас. За його словами, вночі – з 8-го на 9 листопада – екіпаж патрульної поліції зупинив Volkcwagen Passat під керуванням колишнього працівника ДАІ, відомого багатьом вінничанам неординарною поведінкою. Водій перебував у стані сильного сп’яніння. Але колишній даївець робив все можливе, аби патрульні не звіряли номери агрегатів.

Авто доставили на спецмайданчик. Вчора власник машини прийшов з товаришем, аби той забрав скоріше транспортний засіб, поки ніхто ні в чому не розібрався. В. Черкас наголошує, що трюк не вдався. Іномарку знову затримали, а експерт на місці зробив висновок – первинний ідентифікаційний номер кузова змінений…

Тобто можна припустити, що колишній правоохоронець користувався авто з «туманним» минулим. далі почалося саме цікаве. Автівка під керуванням екс-«даївця» рушила у бік лісу. Певні природні перешкоди заважали використати максимальні технічні можливості машини. І патрульні не відставали. Через це колишній правоохоронець почав убігати лісом від колег. Оскільки вінничанин виявився не дуже вправним бігуном, його затримали. Автівку повернули на майданчик, але вже як доказ у кримінальному провадженні.