У Вінниці кілька днів шукали позашляховик, який вночі їздив по газону на проспекті Космонавтів

Новини Вінниці / У Вінниці кілька днів шукали позашляховик, який вночі їздив по газону на проспекті Космонавтів

Цей автомобіль шукали кілька днів – через те, що його водій близько 4-ї ранку 16 червня зухвало пошкодив гарний газон реконструйованого проспекту Космонавтів. Встановити особу водія допомагали навіть ІТ-фахівці. Камери відеоспостереження зафіксували те, як темний позашляховик пересікав газон.

Цей автомобіль шукали кілька днів – через те, що його водій близько 4-ї ранку 16 червня зухвало пошкодив гарний газон реконструйованого проспекту Космонавтів. Встановити особу водія допомагали навіть ІТ-фахівці. Камери відеоспостереження зафіксували те, як темний позашляховик пересікав газон. Щоб знайти автомобіль аналізували й відеозаписи з інших камер, що встановлені на імовірному маршруті його руху.

Врешті-решт його таки знайшли. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Вінниччини. Інспектори з'ясували, що газон пошкодив позашляховик Lexus з квадратним номерним знаком. Учора ввечері цей автомобіль виявили на вулиці Стрілецькій. За його кермом сидів 32-річний чоловік.

Матеріали цієї «справи» патрульні передали працівникам КП «Муніципальна поліція». Певно, цьому водієві, зокрема, доведеться відшкодувати збитки за пошкоджений газон.


 

Юрій Ярмощук

20 червня, 2018