У Вінниці Хуліgun презентує містянам «Птаху невдаху»

Новини Вінниці / У Вінниці Хуліgun презентує містянам «Птаху невдаху»

Завтра, 13 грудня, у Вінниці у театрі ім. Садовського відбудеться прем’єра вистави «Птах невдаха».

Завтра, 13 грудня, у Вінниці у театрі ім. Садовського відбудеться прем’єра вистави «Птах невдаха». Це весела історія про брехню й її наслідки. Під час показу, який відбудеться на малій сцені театру, буде імпровізація за участю глядачів. У виставі задіяні вінницькі і київські актори.

«Птаха невдаху» презентує новостворений проект театр «Хуліган».

«Ми вирішили започаткувати новий, власний проект – театр «Хуліган. Зробили проект, який поєднує творчих людей і, можливо, несе щось новеньке й цікаве для глядача і нас передусім. За етимологією, хуліган – це порушник певних норм і правил. Але коли говоримо не про Конституцію й закони, а про мистецтво, то вирішили, що це той театр, який дає можливість виходити за певні межі, позбавляє певних норм і рамок саме у творчому процесі.

Конкретно у цій виставі ми спробували поєднати різновиди театру, десь трохи присутній стенд-ап, інтерактивне спілкування, є і четверта класична стіна – тобто, така спроба зробити театр максимально різним у межах однієї вистави», - розповів газеті «Місто» режисер постановки Тарас Мазур.

Подивитися виставу «Птах невдаха. Чоловіча версія» можна буде також 18 і 22 грудня.