У Вінниці іномарку припаркували на острівці безпеки. Водій запропонував патрульним в порушники записати батька

Новини Вінниці / У Вінниці іномарку припаркували на острівці безпеки. Водій запропонував патрульним в порушники записати батька

Ввечері 3 лютого екіпаж вінницької патрульної поліції був здивований тим, водій іномарки збив стовпчики, аби припаркуватися на острівці безпеки. Незабаром вони затримали співробітника силової структури у нетверезому виді, який вмовляв написати у протоколі, що за кермом знаходився його батько.

Ввечері 3 лютого екіпаж вінницької патрульної поліції був здивований тим, що водій іномарки збив стовпчики, аби припаркуватися на острівці безпеки. Незабаром вони затримали співробітника силової структури у нетверезому стані, який вмовляв написати у протоколі, що за кермом знаходився його батько.

Про дивний випадок написав у Facebook заступник директора держпідприємства МВС «Інформ-Ресурси» та голова «Комітет безпеки руху» Володимир Черкас.

«За наявними даними, ситуація є іншою, ніж повідомлялось у соцмережах. Підтверджень того, що співробітник вінницького УСБУ кермував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, немає. Компетентні органи проводять розслідування даної події. Ми, в свою чергу, також здійснюємо перевірку. Давайте дочекаємося їх результатів і потім робитимемо висновки і коментарі», - пояснили у прес-центрі УСБУ у Вінницькій області.

Макс Мельник

5 лютого, 2019