У Вінниці господар оселі вивів каналізацію у струмок за будинком

Новини Вінниці / У Вінниці господар оселі вивів каналізацію у струмок за будинком

У Вінниці під час перевірки приватного сектору працівники варти виявили три парвопорушення. Так, по 1-му провулку Топольського вінничанин вивів трубу своєї вигрібної ями в струмок, а його сусід взягалі вигрібної ями не мав. Ще одного порушника, який склав будівельне сміття посеред дороги виявили по другому провулку Юності.

У Вінниці під час перевірки приватного сектору працівники Муніципальної варти виявили три парвопорушення. Так, по 1-му провулку Топольського вінничанин вивів трубу своєї вигрібної ями в струмок, а його сусід взягалі вигрібної ями не мав. Ще одного порушника, який склав будівельне сміття посеред дороги, виявили по другому провулку Юності.

Як повідомляється на Facebook-сторінці Муніципальної варти, 12 серпня під час перевірки приватного сектору на предмет облаштування вигрібних ям по 1-му провулку Топольського працівники варти склали протокол про адміністративне порушення за ст. 152 КУпАП на вінничанина, який вивів трубу своєї вигрібної ями в струмок, аби не викачувати нечистоти. Також протокоk було складено і на іншого господаря, в якого взагалі була відсутня вигрібна яма. За статтею порушення передбачається штраф у розмірі від 850 до 1700 гривень.

Того ж дня, адмінпротокол був вруxений вінничанину, який, здійснюючи будівельні роботи по другому провулку Юності, використав територію загального користування у своїх власних цілях і висипав на ній величезну купу піску.

Мабуть його не хвилювало, що ця купа комусь може заважати і відсутність дозволу на складування. Працівниками Муніципальної варти на цього громадянина складено протокол про адміністративне порушення за ст. 152 КУпАП.