У Вінниці голів ОСББ закликають не підписувати угоди з енергетиками

Новини Вінниці / У Вінниці голів ОСББ закликають не підписувати угоди з енергетиками

Голова правління в Асоціація «ОСББ Вінниччини» Ельвіра Мрясова звернулася до всіх голів ОСББ з пропозицією не підписувати угоди з ТОВ «Енера Вінниця» та не перераховувати кошти на рахунок товариства, оскільки у такому випадку об’єднання співмешканців автоматично стають юридичною особою. Відповідно мають сплачувати значно більше, ніж звичайні побутові споживачі.

Голова правління в Асоціація «ОСББ Вінниччини» Ельвіра Мрясова звернулася до всіх голів ОСББ з пропозицією не підписувати угоди з ТОВ «Енера Вінниця» та не перераховувати кошти на рахунок товариства, оскільки у такому випадку об’єднання співмешканців автоматично стають юридичною особою. Відповідно мають сплачувати значно більше, ніж звичайні побутові споживачі.  

У Facebook вона пропонує не підписувати заяви енергопостачальника, писати заперечення до договору до 31.12.2018 р., якщо він не відповідає нормі, а з 1 січня сплачувати по тарифу для населення, побутового споживача (колективного побутового споживача), тобто по 1,68 грн/кВт, відповідно постанови № 220 НКРЕКП. За її словами, у найближчі дні має бути роз’яснення, яке надасть можливість не переплачувати мешканцям ОСББ.

Олеся Рудницька

27 грудня, 2018