У Вінниці гасили пожежу у багатоповерхівці: джерело займання шукають на кухні (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці гасили пожежу у багатоповерхівці: джерело займання шукають на кухні (ФОТО)

Вдень 11 грудня сталася пожежа в одній із квартир будинку на вул. Нагірній, 17-ц у Вінниці. До багатоповерхівки на Старому місті направили 18 рятувальників та 4 одиниці спецтехніки. Ситуацію вони виправили швидко. Внаслідок пожежі постраждала кухня та балкон однієї вінницької родини.

Вдень 11 грудня сталася пожежа в одній із квартир будинку на вул. Нагірній, 17-ц у Вінниці. До багатоповерхівки на Старому місті направили 18 рятувальників та 4 одиниці спецтехніки. Ситуацію вони виправили швидко. Внаслідок пожежі постраждала кухня та балкон однієї вінницької родини.

Як повідомляють у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області, інформація про пожежу на лінію 101 надійшла о 13:44. Вогняна стихія охопила помешкання на 2 поверсі 4-поверхового будинку.  

У зв’язку із задимленням з будинку бійці ДСНС евакуювали 7 дорослих та 3 малолітніх дітей. Рятувальники о 14:07 пожежу локалізували, а о 14:11 ліквідували.

Наразі відомо, що внаслідок пожежі вогнем знищено балкон квартири та пошкоджено внутрішнє оздоблення кухні. Причина пожежі встановлюється. Ймовірно джерело займання знаходилося на плиті.

Новини Вінниці / У Вінниці гасили пожежу у багатоповерхівці: джерело займання шукають на кухні (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці гасили пожежу у багатоповерхівці: джерело займання шукають на кухні (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці гасили пожежу у багатоповерхівці: джерело займання шукають на кухні (ФОТО)
Олеся Рудницька

11 грудня, 2019