У Вінниці фото Кузьми Скрябіна використовують для реклами пам’ятників

Новини Вінниці / У Вінниці фото Кузьми Скрябіна використовують для реклами пам’ятників

Ритуальні бюро та фірми з виготовлення пам'ятників по всій Україні використовують для реклами зображення покійного музиканта Кузьми Скрябіна. Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла мама співака Ольга Кузьменко.

Ритуальні бюро та фірми з виготовлення пам'ятників по всій Україні використовують для реклами зображення покійного музиканта Кузьми Скрябіна. Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла мама співака Ольга Кузьменко.

За її словами, не перший рік деякі похоронні фірми розсилають своїм партнерам зразки надгробкових фотографій з її сином, а ті зі свого боку облаштовують псевдомогили на території офісів та торгівельних площадок з надгробками із зображенням співака.

«Мені допомагає чимало людей, які присилають адреса таким ритуальних фірм з різних куточків України, де на пам’ятниках використовують фото Андрія. Найбільше їх в Одесі, Чернівцях, Києві, Полтаві, Львові та Сумах. Розумієте моїй дитині по всій країні наставили масу псевдомогил на площадках, де демонструють свої товари. Це жах», - зазначила Ольга Михайлівна.

У Вінниці також використовували на зразках пам’ятників фото і дані Кузьми Скрябіна.

Принаймні донедавна в якості реклами надгробок із зображенням покійного музиканта, який трагічно загинув в ДТП у 2015 році, можна було побачити в одному із магазинів на Центральному ринку. Про це на своїй сторінці у Facebook написала журналістка радіо UA:Вінниця Наталія Некипіла.

Директор магазину «Пам’ятники», де був надгробок із зображенням Андрія Кузьменка, запевняє, що більше його не будуть використовувати.

«До мене у магазині були інші орендарі і там був дійсно пам’ятник із зображенням Кузьми. Ми його не використовували і не будемо використовувати як рекламу, це точно можу сказати. Ми його не робили. До мене вчора телефонувала мати Скрябіна, але слухати мене не захотіла. Мені, чесно, самому неприємно, я з повагою ставлюся і до Ольги Михайлівни, і до Кузьми Скрябіна», - розповів NaПарижі  директор магазину Володимир.

Мати ж Кузьми Скрябіна зазначає, що із такими бізнесменами боротиметься в судах. Небайдужих людей, в тому числі і журналістів, вона просить допомогти виявляти такі факти та повідомляти про це їй.

«Я нікому не хочу нікому зла, але по пам’яті Андрія топтатися не дозволимо», - зазначила Ольга Кузьменко.