У Вінниці фіксується хвиля вуличних пограбувань

Новини Вінниці / У Вінниці фіксується хвиля вуличних пограбувань

Вуличні пограбування перетворилися на розповсюджене явище у Вінниці. Чи не щодня вночі на когось з вінничан нападають. Так, 28 травня працівники Київського відділення поліції затримали чоловіка, якого обґрунтовано підозрюють у пограбуванні вінничанки на зупинці громадського транспорту.

Вуличні пограбування перетворилися на розповсюджене явище у Вінниці. Чи не щодня вночі на когось з вінничан нападають. Так, 28 травня працівники Київського відділення поліції затримали чоловіка, якого обґрунтовано підозрюють у пограбуванні вінничанки на зупинці громадського транспорту.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, 30-річна містянка звернулася до поліції після того, як приблизно о 1.30 невідомий вирвав з її рук мобільний телефон.

Протягом кількох годин  працівники поліції затримали раніше судимого 28-річного вінничанині. Проте, як виявилося, зловмисник вже здав поцуплений мобільник в ломбард. Наразі чоловіка затримано в процесуальному порядку, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.  

Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж), що передбачає до 6 років позбавлення волі. Триває розслідування.

Нагадаємо, це далеко не одиничний випадок. Напередодні ми писали про пограбування чоловіка неподалік парку «Хімік» двома молодиками, які теж у жертви відібрали мобильник.

Макс Мельник

30 травня, 2019