У Вінниці евакуювали працівників редакції однієї з газет

Новини Вінниці / У Вінниці евакуювали працівників редакції однієї з газет

Сьогодні о пів на 10-у ранку невідомий повідомив по телефону про закладену вибухівку в приміщенні, де розташована редакція газети «RІА». Усі працівники були евакуйовані. Ця редакція знаходиться на вул. Хмельницьке шосе, 2-а, у будівлі профспілок. Про цю надзвичайну подію повідомили у соцмережі журналісти згаданої газети, а також обласна поліція на своєму сайті. Як зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини, на місці працюють слідчо-оперативна група, вибухотехніки та кінологи.

Сьогодні о пів на 10-у ранку невідомий по телефону повідомив про закладену вибухівку в приміщенні, де розташована редакція газети «RІА». Усі працівники були евакуйовані. Ця редакція знаходиться на вул. Хмельницьке шосе, 2-а, у будівлі профспілок.

Про цю надзвичайну подію повідомили у соцмережі журналісти згаданої газети, а також обласна поліція на своєму сайті. Працівники цієї газети зазначають, що дзвінок про мінування ніби надійшов з Тернополя.

Як зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини, на місці працюють слідчо-оперативна група, вибухотехніки та кінологи.


 

Юрій Ярмощук

6 вересня, 2018