У Вінниці діти на один день стали онуками для «чужих» бабусь і дідусів з будинку пристарілих

Новини Вінниці / У Вінниці діти на один день стали онуками для «чужих» бабусь і дідусів з будинку пристарілих

Сьогодні, 14 листопада, у Вінниці відбулася акція «Онуки напрокат». Школярі з вінницьких шкіл відвідали людей, які перебувають в обласному пансіонаті для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку.

Сьогодні, 14 листопада, у Вінниці відбулася акція «Онуки напрокат». Школярі з 4-Г класу вінницької школи-гімназії №17 відвідали людей, які перебувають в обласному пансіонаті для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку.

Тут маленькі вінничани стали на один день онуками для «чужих» бабусь та дідусів. Завітали до них з подарунками. Крім того, разом із старенькими чаювали, їли солодощі та виготовляли вироби своїми руками.

«Я пишаюся такими дітками, дуже рада, що є такі  і побільше таких би. Вони нам дарують ласку, якої не вистачає. Її тут майже просто немає», -  зазначила Тетяна Тарчук, яка кілька десятків років перебуває у пансіонаті.

У жінки рідних немає, з дитинства вона росла в інтернатах.

Четвертокласник Назар Філоненко відвідує одиноких стареньких вже не вперше. Учень вінницької гімназії каже, що залюбки приходить сюди.

«Я прийшов до бабусь, у яких нема внуків, або є,  але їх не відвідують, щоб подарувати добро. Прийшов допомагати», - каже хлопчик.

Акцію провели в рамках проекту «активний вік», аби жителі пансіонату не відчували себе самотніми. У закладі зазначають, що надалі будуть проводити подібні зустрічі, це позитивно впливає як на малечу, так і на дорослих.

Новини Вінниці / У Вінниці діти на один день стали онуками для «чужих» бабусь і дідусів з будинку пристарілих Новини Вінниці / У Вінниці діти на один день стали онуками для «чужих» бабусь і дідусів з будинку пристарілих Новини Вінниці / У Вінниці діти на один день стали онуками для «чужих» бабусь і дідусів з будинку пристарілих Новини Вінниці / У Вінниці діти на один день стали онуками для «чужих» бабусь і дідусів з будинку пристарілих Новини Вінниці / У Вінниці діти на один день стали онуками для «чужих» бабусь і дідусів з будинку пристарілих Новини Вінниці / У Вінниці діти на один день стали онуками для «чужих» бабусь і дідусів з будинку пристарілих Новини Вінниці / У Вінниці діти на один день стали онуками для «чужих» бабусь і дідусів з будинку пристарілих Новини Вінниці / У Вінниці діти на один день стали онуками для «чужих» бабусь і дідусів з будинку пристарілих Новини Вінниці / У Вінниці діти на один день стали онуками для «чужих» бабусь і дідусів з будинку пристарілих Новини Вінниці / У Вінниці діти на один день стали онуками для «чужих» бабусь і дідусів з будинку пристарілих Новини Вінниці / У Вінниці діти на один день стали онуками для «чужих» бабусь і дідусів з будинку пристарілих Новини Вінниці / У Вінниці діти на один день стали онуками для «чужих» бабусь і дідусів з будинку пристарілих
Саша Григоровська

14 листопада, 2018