У Вінниці дев'ять бригад «консервуватимуть» вибоїни на дорогах

Новини Вінниці / У Вінниці дев'ять бригад «консервуватимуть» вибоїни на дорогах

Цьогорічна зима зі стрімкими перепадами температур прискорила руйнування дорожнього покриття. Аби ями на дорогах Вінниці не ставали більшими, ніж вони є наразі, їх вирішили, так би мовити, «законсервувати» до весни. Займатиметься цим дев'ять бригад. Погода дозволяє здійснювати ці види робіт.

Цьогорічна зима зі стрімкими перепадами температур прискорила руйнування дорожнього покриття. Аби ями на дорогах Вінниці не ставали більшими, ніж вони є наразі, їх вирішили, так би мовити, «законсервувати» до весни.

Займатиметься цим дев'ять бригад. Погода дозволяє здійснювати ці види робіт. «Консервуватимуть» ями, зазначили у мерії, на 28 вулицях, у числі яких вул. Лесі Українки, Батозька, Зулінського, Маяковського та інші.

«Консервація доріг за технологією, аналогічною до «холодного асфальту», проводиться для того, щоб покриття далі не руйнувалось. Навесні, як тільки дозволять погодні умови, ми розпочнемо масштабний поточний ремонт усіх вулиць міста», – зауважив заступник директора департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міськради Юрій Семенюк.

Як повідомляв NaПарижі, синоптики прогнозують на Вінниччині дощ, мокрий сніг й поривчастий вітер.
 

Юрій Ярмощук

11 лютого, 2019