У Вінниці депутати Дмитро Чаленка та Алла Власюк проведуть виставку-аукціон для допомоги "солодким" дітям

Новини Вінниці / У Вінниці депутати Дмитро Чаленка та Алла Власюк проведуть виставку-аукціон для допомоги "солодким" дітям

У Вінниці відбудеться благодійна виставка-аукціон «Інваріантність». Як повідомили організатори аукціону, проведуть її задля зібрання коштів на лікування хворих на цукровий діабет діток. Вже традиційно головними ініціаторами допомоги «солодких» діток є керівники промислової групи «VIOIL» депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко та його колега з міськради Алла Власюк, яка в свою чергу є керівником вінницької філії ГО «Асоціація жінок України «ДІЯ».

У Вінниці відбудеться благодійна виставка-аукціон «Інваріантність». Як повідомили організатори аукціону, проведуть її задля зібрання коштів на лікування хворих на цукровий діабет діток. Вже традиційно головними ініціаторами допомоги «солодких» діток є керівники Промислової групи «VIOIL» депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко та його колега з міськради Алла Власюк, яка в свою чергу є керівником вінницької філії ГО «Асоціація жінок України «ДІЯ».

Як стало відомо зі сторінки у Facebook Олесі Файденко, яка очолює громадську організацію «Діа діти», проведуть виставку та  благодійний аукціон 30 серпня об 17:00 в галереї АРТ Шик. На аукціоні будуть збиратися кошти для двох дівчаток. Волинець Анні (11 років, стаж діабету - 5 років) на інсулінову помпу і Малишевій Ангеліні (11 років, стаж діабету - 1 рік) на безперервний моніторинг глюкози крові.

Нагадаємо, що завдяки тісній співпраці Дмитра Чаленка та Алли Власюк та підтримці їх друзів-колег з ГО «Вінницький бізнес клубу» та очільника громадської організації В’ячеслава Калиниченка, проходить збір коштів на придбання хворими на цукровий діабет дітям інсулінових помп. Цінність такого подарунку можуть оцінити лише ті, хто знайомий з життям людей хворих на цю недугу. Помпи не є порятунком, однак вони значно полегшують саме якість життя.

«У місті більше 100 діток, які потребують інсулінових помп. І це лише ті діти, які зареєстровані. З таким діагнозом складно жити, але можна. Від 10 до 30 разів за добу необхідно робити проколи, аби дослідити рівень цукру, а потім ще вводити інсулін. Будь-що впливає на показники. Помпи і моніторинг – єдині засоби, які дозволяють вимірювати і контролювати рівень автоматично. Звісно, пристрої дороговартісні. Разом з Дмитром Андрійовичем ми вже дарували малюкам помпи і це було стартом кампанії щодо допомоги малюкам. Оскільки хворих дітей багато, ми щоразу розшукуємо нові ідеї по залученню інвесторів та допомоги «солодким» діткам. І дана виставка не є виключенням», - пояснює Алла Власюк.