У Вінниці депутати Чаленко та Власюк провели родинний фестиваль «Сонях» (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці депутати Чаленко та Власюк провели родинний фестиваль «Сонях» (ФОТО)

У Вінниці на набережній мікрорайону олієжиркомбінату пройшов щорічний родинний фестиваль «Сонях». На оновленій в 2017 році набережній по традиції «не було де яблуку впасти». У післяробочий час родини з дітками мали можливість прийняти участь у конкурсах, майстер-класах, зробити світлини на спеціально відведених фотозонах та й просто насолодитись відпочинком в приємній компанії.

У Вінниці на набережній мікрорайону олієжиркомбінату пройшов щорічний родинний фестиваль «Сонях». На оновленій в 2017 році набережній по традиції «не було де яблуку впасти». У післяробочий час родини з дітками мали можливість прийняти участь у конкурсах, майстер-класах, зробити світлини на спеціально відведених фотозонах та й просто насолодитись відпочинком в приємній компанії.

На фестивалі «Сонях», який пройшов 26 червня, зібралось близько трьох сотень містян, які поринули у атмосферу затишку та тепла, адже у мікрорайоні олієжиркомбінату майже кожен знає один одного. Тому атмосфера свята насправді була родинною.

По традиції урочисто відкривали свято депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко, його колега  депутат Вінницької міськради Алла Власюк, а також секретар Вінницької міської ради Павло Яблонський.

Павло Яблонскій на святі не лише щиро привітав місцевих жителів, а й передав від мера нашого міста Сергія Моргунова понад 50 різноманітних та захоплюючих книжок для першої «Вуличної бібліотеки Вінниці».

Представниці філії бібліотеки №6, яка знаходиться по вулиці Олега Антонова, 50, на святі проводили майстер-клас по виготовленню штучних квітів, які малеча з радістю дарувала своїм матусям. 

На своїй сторінці в Facebook Алла Власюк поділилась світлинами, як Павло Яблонський власноруч виставляв книжки на полиці.

Під час свята для дітлахів було запропоновано безліч розваг: батут, аквагрим, майстер-класти та створення картин різнокольоровим піском. Але головною «родзинкою» свята стала безпрограшна лотерея, в якій зареєстровані учасники мали змогу виграти від спонсорів фестивалю – компанії ViOil термосумку, рюкзак, похідний стілець та головний приз – дорожній чемодан. Маленьких співведучих також нагородили приємними бонусами за допомогу.

«Для нас це вже шосте чи сьоме родинне свято. Адже більша кількість жителів мікрорайону працює на нашому Олієжиркомбінаті, і є постійними відвідувачами заходів, які ми організовуємо. Однак для нових мешканців мікрорайону це свято є першим. Всі ми є маленькою родиною, яка щиро радіє можливості зібратись разом, відпочити та насолодитись життям», - зазначила Алла  Власюк

По традиції під час свята відзначили юних художників - переможців конкурсу малюнків.

Та не забули і про благодійну справу. Ось вже друге свято олієжиркомбінату, на якому проходив збір коштів для маленького жителя мікрорайонна Тяжилів - Денису Матвійчуку, який бориться зі страшною недугою онкологією та потребує негайного лікування за кордоном. Так, на протязі всього святкування усі не байдужі могли долучитись до збору коштів та пожертвувати хто скільки зміг у спеціальні контейнери для пожертв або перевести кошти на карту батькам хлопчика.  

На свято були запрошені всі мешканці Вінниці, які б однозначно знайшли, чим себе розважити. Для присутніх виступали юні колективи та сольні артисти ВДШМ «Вишенька», які демонстрували свої вокальні та танцювальні таланти. Однак, справжньою несподіванкою став танцювальний виступ працівників Вінницького Олієжиркомбінату.

Алла Власюк поділилась ідеями та вже розпочатими проектами, по розвитку мікрорайону олієжиркомбінату:

«Наразі ми вже побудували нове волейбольне та футбольне поле, та добудовуємо маленький фонтан в зоні відпочинку, де розташовано багато лавочок та зручні велодоріжки. До речі, лавочки так сподобались вінничанам, що деякі з них майже одразу були «запозичені». Однак нам вдалось швидко їх повернути на свої місця. Відносно фонтанчика, то офіційне відкриття буде в цьому році, як символу процвітання нашого мікрорайону та міста.

Також, під час свята лунало багато запитань від людей стосовно змеленого насипу, який нещодавно з’явився біля набережної. Це основа, з якої ми будуємо для малечі атракціон з гірками, та іншими цікавинками, аналогічними європейським.

Наразі в нас досить багато ідей та проектів по облагороджуванню нашого мікрорайону, які ми плануємо втілити в життя і в наступному році. Однією з них є амфітеатр, де просто неба можна буде проводити родинні кіносеанси».

Дивлячись на захоплені очі малечі не відомо чи то батьки, чи діти були ініціаторами приходу на свято. Однак, точно зрозуміло те, що цікаво було всім.

Новини Вінниці / У Вінниці депутати Чаленко та Власюк провели родинний фестиваль «Сонях» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці депутати Чаленко та Власюк провели родинний фестиваль «Сонях» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці депутати Чаленко та Власюк провели родинний фестиваль «Сонях» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці депутати Чаленко та Власюк провели родинний фестиваль «Сонях» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці депутати Чаленко та Власюк провели родинний фестиваль «Сонях» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці депутати Чаленко та Власюк провели родинний фестиваль «Сонях» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці депутати Чаленко та Власюк провели родинний фестиваль «Сонях» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці депутати Чаленко та Власюк провели родинний фестиваль «Сонях» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці депутати Чаленко та Власюк провели родинний фестиваль «Сонях» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці депутати Чаленко та Власюк провели родинний фестиваль «Сонях» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці депутати Чаленко та Власюк провели родинний фестиваль «Сонях» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці депутати Чаленко та Власюк провели родинний фестиваль «Сонях» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці депутати Чаленко та Власюк провели родинний фестиваль «Сонях» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці депутати Чаленко та Власюк провели родинний фестиваль «Сонях» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці депутати Чаленко та Власюк провели родинний фестиваль «Сонях» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці депутати Чаленко та Власюк провели родинний фестиваль «Сонях» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці депутати Чаленко та Власюк провели родинний фестиваль «Сонях» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці депутати Чаленко та Власюк провели родинний фестиваль «Сонях» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці депутати Чаленко та Власюк провели родинний фестиваль «Сонях» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці депутати Чаленко та Власюк провели родинний фестиваль «Сонях» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці депутати Чаленко та Власюк провели родинний фестиваль «Сонях» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці депутати Чаленко та Власюк провели родинний фестиваль «Сонях» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці депутати Чаленко та Власюк провели родинний фестиваль «Сонях» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці депутати Чаленко та Власюк провели родинний фестиваль «Сонях» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці депутати Чаленко та Власюк провели родинний фестиваль «Сонях» (ФОТО)
Ірина Заіковата

27 червня, 2019