У Вінниці День вчителя освітяни та учні відсвяткували на велосипедах

Новини Вінниці / У Вінниці День вчителя освітяни та учні відсвяткували на велосипедах

Сьогодні, 7 жовтня, у Вінниці відбувся велопробіг приурочений до Дня вчителя. Учасниками тематичного заїзду стали педагоги міських шкіл, вишів, учні, студенти, а також вінничани, любителі велоспорту.

Сьогодні, 7 жовтня, у Вінниці відбувся велопробіг приурочений до Дня вчителя. Учасниками  тематичного заїзду стали педагоги міських шкіл, вишів, учні, студенти, а також вінничани, любителі велоспорту.

Цього разу вінничани проїхали 10 кілометрів, аби показати, що вчителі за здоровий спосіб життя.

Традиційно стартували учасники святкового велозаїзду з Майдану Незалежності, далі їх маршрут проліг через: вул. Соборну - вул.Пирогова - вул. Келецьку- вул. 600 - річчя - вул. Хмельницьке шосе – Центральний парк культури та відпочнку - вул. Грушевського. Фінішували на площі Європейській.

 Велопробіг до Дня вчителя у Вінниці організовують не вперше, щоразу до нього долучається все більше учасників. До заходу підходять креативно, окремі тематично прикрашають свої двоколісні.

Новини Вінниці / У Вінниці День вчителя освітяни та учні відсвяткували на велосипедахНовини Вінниці / У Вінниці День вчителя освітяни та учні відсвяткували на велосипедахНовини Вінниці / У Вінниці День вчителя освітяни та учні відсвяткували на велосипедахНовини Вінниці / У Вінниці День вчителя освітяни та учні відсвяткували на велосипедахНовини Вінниці / У Вінниці День вчителя освітяни та учні відсвяткували на велосипедахНовини Вінниці / У Вінниці День вчителя освітяни та учні відсвяткували на велосипедахНовини Вінниці / У Вінниці День вчителя освітяни та учні відсвяткували на велосипедахНовини Вінниці / У Вінниці День вчителя освітяни та учні відсвяткували на велосипедахНовини Вінниці / У Вінниці День вчителя освітяни та учні відсвяткували на велосипедахНовини Вінниці / У Вінниці День вчителя освітяни та учні відсвяткували на велосипедахНовини Вінниці / У Вінниці День вчителя освітяни та учні відсвяткували на велосипедахНовини Вінниці / У Вінниці День вчителя освітяни та учні відсвяткували на велосипедахНовини Вінниці / У Вінниці День вчителя освітяни та учні відсвяткували на велосипедах