У Вінниці чоловік розкрив плани підвальних крадіїв

Новини Вінниці / У Вінниці чоловік розкрив плани підвальних крадіїв

Технічні приміщення біля осель містян традиційно приваблюють зловмисників, які намагаються поцупити чуже майно. Крадіжки речей з підвалів давно стали стихійним лихом, а також «справами», від розслідування яких «відхрещуються» у поліції, вважаючи їх безперспективними. Саме тому мабуть, вінничани мають бути вдячними чоловіку, який вночі затримав ймовірного крадія. 

Технічні приміщення біля осель містян традиційно приваблюють зловмисників, які намагаються поцупити чуже майно. Крадіжки речей з підвалів давно стали стихійним лихом, а також «справами», від розслідування яких «відхрещуються» у поліції, вважаючи їх безперспективними. Шукати фізично складно. Саме тому мабуть, вінничани мають бути вдячними чоловіку, який вночі затримав ймовірного крадія.

Як зазначають у прес-службі патрульної поліції, в ніч з 19 на 20 березня на лінію «102» правоохоронці отримали виклик з вулиці Поріка. З’ясувалося, що біля 2.00 місцевий мешканець випадково затримав невідомого, який зламав навісний замок та проник до його підвалу. Фактично злодія хазяїн затримав поруч з приміщенням, і втекти тому не вдалося. Окрім дитячих санчат та мішка з мідним дротом, зловмисник винести звідти нічого не встиг.

Коли патрульні оглянули увесь підвал, то знайшли ще одного умовно невідомого. Є припущення, що "гості" працювали у парі. Обох затриманих патрульні передали слідчо-оперативній групі, яка має з’ясувати мету перебування у підвалі з чужими речами. Можна лише сподіватися, що мешканець, порушивши плани підвальних злодюжок, унебезпечить від зазіхань майно багатьох жителів Вінниці. Принаймні, на певний час.   

Макс Мельник

21 березня, 2018