У Вінниці чоловік обрізав липи, які посадили три тижні тому, щоб вікна не затуляли. Сусіди обурюються (ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці чоловік обрізав липи, які посадили три тижні тому, щоб вікна не затуляли. Сусіди обурюються (ВІДЕО)

У Вінниці в дворі на Келицькій, 115 із лип, які висаджені три тижні тому залишилися одні штурпаки. Над ще неприжившими деревами кажуть місцеві мешканці познущалися їх сусіди. Більше того , люди кажуть , таке трапляється вже не вперше, йдеться у сюжеті телеканалу «ВІТА».

У Вінниці в дворі на Келицькій, 115 із лип, які висаджені три тижні тому залишилися одні штурпаки. Над ще неприжившимися деревами, як кажуть місцеві мешканці, познущалися їх сусіди. Більше того, люди запевняють, що таке трапляється вже не вперше. Про це йдеться у сюжеті телеканалу «ВІТА».

«Дерева повинні обрізатися лише тоді, коли будуть явні ознаки, що вони прижилися і дали ріст. Після того проводиться лише омолоджувальна і формувальна обрізка. Це маленькі гілочки, які висохли чи обмерзли. Така ситуація вперше, ми шоковані», - каже начальник відділу департаменту житлового господарства Вінницької міської ради Павло Кедись.

Чоловік, який проживає на першому поверсі багатоповерхівки за адресою Келицька, 115, не заперечує, що обрізав дерева.

«Нехай ростуть в ширину, у висоту не потрібно. В мене перший поверх, всі вікна сюди, мені не треба, щоб вони заслонялися», - говорить Анатолій Іванович.

За даним фактом управляюча компанія, яка обслуговує будинок звернулася до поліції.

 

Саша Григоровська

7 листопада, 2018