У Вінниці бурульки загрожували життю й здоров'ю дітей та дорослих (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці бурульки загрожували життю й здоров'ю дітей та дорослих (ФОТО)

Через коливання температури повітря на дахах будівель у Вінниці утворюються великі бурульки, які несуть небезпеку для життя та здоров'я.

Через коливання температури повітря на дахах будівель у Вінниці утворюються бурульки, які несуть небезпеку для життя та здоров'я. Деякі з них – чималого розміру. 

Зокрема, утворилися вони й на деяких соціальних об'єктах. Їх працівникам довелося звертатися по-допомогу до рятувальників.

«29 січня о 16:09 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на даху дитячого будинку «Малятко» звисають бурульки, які створюють загрозу для дітей, відвідувачів та персоналу закладу. Прибувши на виклик, рятувальники провели роботи зі збивання бурульок та розчищення даху будівлі від снігу.
Того ж дня подібні роботи були проведені на просп. Коцюбинського, де були збиті бурульки на даху будівлі Вінницького міського пологового будинку № 2, на вул. Замостянській (будівля Гінекологічного відділення пологового будинку № 2) та на вул. Соборній (Територіальний центр соціального обслуговування)», – зазначили у прес-службі ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Як повідомляв NaПарижі, у Шаргороді чоловік провалився під кригу.
 

Юрій Ярмощук

30 січня, 2019