У Вінниці будинки на Свердловському масиві залишаться без гарячої води на все літо?

Новини Вінниці / У Вінниці будинки на Свердловському масиві залишаться без гарячої води на все літо?

Вінничан з кількох багатоповерхівок, які знаходяться на Свердловському масиві, попередили, що без гарячої води їм бути все літо. Принаймні такі оголошення від комунального підприємства «Вінницяміськтеплоенерго» з’явилися на інформаційних стендах біля під’їздів будинків на вулицях Князів Коріатовичів та Скалецького. Листи "щастя" обурили місцевих мешканців, старожили кажуть, що на такий тривалий час планові роботи тут ще ні разу не «затягували». Однак люди згодні потерпіти незручності, головне щоб із крану текла чиста вода, а не коричнева, як останнім часом.

Вінничан з кількох багатоповерхівок, які знаходяться на Свердловському масиві, попередили, що без гарячої води їм бути все літо. Принаймні такі оголошення від комунального підприємства «Вінницяміськтеплоенерго» з’явилися на інформаційних стендах біля під’їздів будинків на вулицях  Князів Коріатовичів та Скалецького. Листи "щастя" обурили місцевих мешканців, старожили кажуть, що на такий тривалий час планові роботи тут ще ні разу не «затягували». Однак люди згодні потерпіти незручності, головне, щоб із крану текла чиста вода, а не коричнева, як останнім часом.

Однак, як розповіли журналісту NaПарижі у прес-службі КП ВМР «Вінницяміськтеплоенрго», без гарячої води місцеві мешканці залишаться до початку літа. В оголошеннях, що розклеєні по будинках, банальна помилка. У комунальному підприємстві про неї знають і в найближчий час їх замінять на нові. При цьому уточнили, що планові роботи, через які буде припинено постачання гарячої води, тут виконуватимуть лише до 4 червня.