У Вінниці біля зупинки громадського транспорту розгулював чоловік з бойовою гранатою

Новини Вінниці / У Вінниці біля зупинки громадського транспорту розгулював чоловік з бойовою гранатою

Надзвичайна пригода сталася учора ввечері на вул. К. Коріатовичів у Вінниці. Неподалік зупинки громадського транспорту двоє правоохоронців звернули увагу на підозрілого чоловіка. Помітивши, що за ним пильнують, він занервував й намагався швидко зникнути з їхнього поля зору.

Надзвичайна пригода сталася учора ввечері на вул. К. Коріатовичів у Вінниці. Неподалік зупинки громадського транспорту двоє правоохоронців звернули увагу на підозрілого чоловіка. Помітивши, що за ним пильнують, він занервував й намагався швидко зникнути з їхнього поля зору. Раптом копи побачили, що цей пішохід дістав з кишені якийсь предмет й хотів викинути його подалі від себе. У той момент вони схопили його за руки, не давши це зробити. Як з'ясувалося, він хотів позбутися бойової гранати. 

Для чого носив у кишені РГД-5 із запалом, де взяв цю небезпечну річ – це та інше з'ясовують слідчі. У відділку поліції, куди його «запросили» на бесіду, з'ясувалося, що цей 35-річний вінничанин мав судимість за крадіжки. До речі, він стверджує, що гранату знайшов на вулиці й ніс її у поліцію. Здається, це мало схоже на правду.


 

Юрій Ярмощук

7 червня, 2018