У Вінниці біля залізниці патрульні затримали гопника

Новини Вінниці / У Вінниці біля залізниці патрульні затримали гопника

Тих, хто «віджимає» гроші та мобільники у перехожих, вчені навіть назвали представниками молодіжної субкультури гопників. Ввічливо. Саме такого «індивідуума» після нападу на вінничанку патрульній поліції вдалося затримати біля залізничних колій на північній околиці міста.

Тих, хто «віджимає» гроші та мобільники у перехожих, вчені навіть назвали представниками молодіжної субкультури гопників. Ввічливо. Саме  такого «індивідуума» після нападу на вінничанку патрульній поліції вдалося затримати біля залізничних колій на північній околиці міста.

Як вказують у прес-службі патрульній поліції Вінницької області, біля 17-ої години 8 травня на лінію «102» звернувся чоловік, який розповів про пограбування своєї дружини. На вулиці Гонти біля залізниці на жінку напав невідомий, відібрав сумку з мобільним телефоном, особистими речами та 600 гривнами у гаманці.

Екіпаж патрульних був неподалік. Разом з працівниками Лівобережного відділення поліції вони знайшли постраждалу, а вона вказала напрямок, куди побіг нападник. За кілька хвилин правоохоронці побачили підозрілу людину. Той намагався втекти, але злодія наздогнали. У нього знайшли особисті речі вінничанки, а її мобільник виявили у кущах.

Затриманого патрульні передали слідчо-оперативній групі. За заявою жінки відкрито кримінальне провадження. Як з’ясувалося, цю людину поліція розшукувала за скоєння аналогічних злочинів у Вінниці. Кількість його жертв поки не відома. Мабуть, у «затишних» місцях в нього була власна «точка», де він вичікував жінок…    

Макс Мельник

9 травня, 2018