У Вінниці бійцівські собаки продовжують тероризувати місто. «Боєць» на очах перехожих шматував маленьку собачку

Новини Вінниці /  У Вінниці бійцівські собаки продовжують тероризувати місто. «Боєць» на очах перехожих шматував маленьку собачку

У Вінниці продовжують фіксувати нещасні випадки за участі бійцівських собак. Однак для загалу публіки більшість видань публікують лише ті випадки, де потерпілими є люди. Але, статистика смертей та поранень маленьких собак та котів бід пащі «бійців» у місті не менш жахлива. Жахливий напад стався і вчора, в центрі Вінниці, де господар бійцівського пса після не намагався врятувати від пащі  свого «улюбленця» маленьку собаку, власником якого є пенсіонер.

У Вінниці продовжують фіксувати нещасні випадки за участі бійцівських собак. Однак на загал виносять переважно випадки, де потерпілими є люди. Але статистика смертей та поранень маленьких собак та котів від «бійців» у місті не менш жахлива. Моторошний напад стався і вчора в центрі Вінниці, де господар бійцівського пса навіть не намагався врятувати від пащі свого «улюбленця» маленьку собаку, власником якого є пенсіонер.

Як повідомляє вінничанка Ксенія Чуракіна на своїй сторінці в Facebook, у центрі Вінниці, а саме на площі Гагаріна бійцівський пес напав на собаку літньої людини:

Господар бійцівського пса після закінчення «битви» спокійно розвернувся і пішов, не запропонувавши власнику потерпілого песика жодної допомоги. Допомогли пенсіонеру викликати таксі свідки події. Вони не покинули дідуся та разом з ним відвезли потерпілу собаку у ветеринарну клініку.

"Діда шкода, до речі звуть його Анатолій Сергійович. Культурна людина. Будемо допомагати. А безкарною ця ситуація не залишиться. Я цього так не залишу", - обіцяє Чуракіна.

На жаль медикам врятувати малечу не вдалось. Собака померла...Зібрані гроші обіцяють передати на лікування іншої тварини.

А обурення у коментарях під постом не вщухає:

Подібний випадок стався й на очах кореспондента NаПарижі в літку 2018 року - така сама бійцівська собака розідрала декоративного пуделя. На жаль потерпіла собака в муках померла на місці події. Власник ж бійцівського пса, якого він пустив гуляти без повідка та намордника, згадав про свого улюбленця лише тоді, коли почув жахливі крики господарів пуделя, та смертельну агонію маленького чотирилапого.  Сталось це в спальному мікрорайоні Вишенька, де проживає багато сімей з маленькими дітьми та чотирилапими улюбленцями не більшими, за померлого пуделя.  

На жаль, люди які заводять таких собак зовсім не думають про наслідки, і відпускають бігати "бійців" не лише без повідка а й без намордника, від чого страждають як люди так й інші тварини, які не можуть дати ради смертельній хватці бійцівської собаки. 

Нагадаємо, в США, Об’єднаному Королівстві та країнах Європи, а також в багатьох країнах світу розведення та тримання собак бійцівських порід категорично заборонено! Коли вже й українці зрозуміють, яку на яку небезпеку вони наражають оточуючих?