У Вінниці без гарячої води залишилися мешканці понад 430 будинків

Новини Вінниці / У Вінниці без гарячої води залишилися мешканці понад 430 будинків

Вінницькі тепловики повідомили, що нині припинено постачання гарячої води у 432 житлові будинки. Через те, що зупинена робота восьми котелень.

Вінницькі тепловики повідомили, що нині тимчасово припинено постачання гарячої води у 432 житлові будинки через те, що зупинена робота восьми котелень.
Чому це сталося? В оприлюдненому на сайті КП «Вінницяміськтеплоенерго» повідомленні не йдеться про якісь планово-ремонтні роботи чи аварії. Натомість вказуються адреси котелень, що припинили гріти воду, а також зазначається розмір заборгованості містян за надані цим підприємством послуги. Станом на початок вересня він складає 60 млн грн.

«Значну роль у цій ситуації відіграє наявність боргів споживачів перед підприємством за послугу з централізованого опалення та гарячого водопостачання.  Звертаємо вашу увагу, що саме ті кошти, які споживачі сплачують нашому підприємству, використовуються для розрахунку за всі необхідні ресурси для подачі послуги», – зазначають тепловики.

Коли гаряча вода з'явиться в оселях вінничан? Про це у КП «Вінницяміськтеплоенерго» обіцяють повідомити додатково, запевняючи, що разом з мерією розв'язують цю проблему.

Слід нагадати, що до більшості з цих 430 будинків гарячу воду перестали подавати ще раніше. Чомусь здається, що про таку послугу як гаряче водозабезпечення постачальник згадає лише з початком опалювального сезону. А поки вінничанам пропонують гріти воду у тазіках.