У Вінниці автівка з італійською їжею протаранила легковик (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці автівка з італійською їжею протаранила легковик (ФОТО)

Ввечері 5 серпня у Вінниці біля перехрестя вулиць Пирогова і Дачної сталася ДТП. Водії отримали невеличкі синці. Нещодавно на місце аварії прибув наяд патрульних, який з’ясовує обставини.

Ввечері 5 серпня у Вінниці біля перехрестя вулиць Пирогова і Дачної сталася ДТП. Водії отримали невеличкі синці. Нещодавно на місце аварії прибув наряд патрульних, який з’ясовує обставини.

За попередньою інформацією, близько 19 години водій Mercedes з логотипом закладу харчування, що пропонує італійську кухню, так поспішав, що, виїжджаючи з другорядної вулиці не надав перевагу у русі автомобілю ЗАЗ Сенс, що пересувався головною дорогою. За рахунок більшої ваги «німець» серйозно пошкодив виріб вітчизняного виробника.     

Новини Вінниці / У Вінниці автівка з італійською їжею протаранила легковик (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці автівка з італійською їжею протаранила легковик (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці автівка з італійською їжею протаранила легковик (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці автівка з італійською їжею протаранила легковик (ФОТО)
Макс Мельник

5 серпня, 2019