У Вінниці активізувалися грабіжники

Новини Вінниці / У Вінниці активізувалися грабіжники

Кілька днів тому близько опівдня на вул. Келецькій у 72-річної вінничанки невідомий видер гаманець, у якому було 300 грн й банківські картки. Підозрюваного затримали вчора на вул. І. Богуна.

Кілька днів тому близько опівдня на вул. Келецькій у 72-річної вінничанки невідомий видер гаманець, у якому було 300 грн й банківські картки. Підозрюваного затримали вчора на вул. І. Богуна. Біля продуктової крамниці його запримітив працівник поліції, який повертався з роботи додому. Він повідомив колегам, що схожий за описом потерпілої зловмисник сидить неподалік нього на лавці. За кілька хвилин його посадили у службовий автомобіль й доставили у відділ поліції. Там з'ясувалося, що цей 41-річний чоловік вже мав судимість. Нині триває розслідування. За відібраний гаманець йому загрожує до 4 років позбавлення волі.

А учора пізно ввечері в оселю 29-річного вінничанина проник невідомий зловмисник. Потрапив він туди без зусиль, бо її власник забув зачинити двері на замок. Здобиччю грабіжника стали не золоті прикраси й гроші, а звичайні навушники, окуляри й футболка. Підозрюваного упіймали того ж дня. Ним є 24-річний мешканець села Якушинці, що поблизу Вінниці. За скоєне йому «світить» до 8 років ув'язнення.
 

Юрій Ярмощук

30 червня, 2018