У вінничанки невідомий видурив 80 тисяч гривень

Новини Вінниці / У вінничанки невідомий видурив 80 тисяч гривень

У Вінниці знову активізувалися телефонні шахраї. Попри багаторазові застереження через ЗМІ про їх «технології» видурювання грошей у довірливих громадян, вони все одно знаходять нових жертв. Минулої п'ятниці, 21 вересня, зловмисник за допомогою звичайного телефону видурив у вінничанки велику суму грошей – 80 тис. гривень. Розповів їй те саме, що і раніше його «колеги» своїм жертвам – про її сина, який нібито кілька годин тому збив людину, а також, що йому загрожує суворе покарання, якого можна уникнути за допомогою пристойної суми грошей. Аби врятувати сина від суду, вінничанка передала невідомому зловмиснику купу грошей. А про те, що ї ошукали, зрозуміло, дізналася трохи пізніше... Протягом останніх двох тижнів у Вінниці, зазначають у прес-службі прокурати Вінницької області, описана шахрайська схема застосовувалася понад десять раз. До речі, якщо раніше зловмисники зазвичай представлялися «слідчими» чи іншими працівниками поліції, то останнім часом все частіше називають себе «прокурорами».

У Вінниці знову активізувалися телефонні шахраї. Попри багаторазові застереження через ЗМІ про їх «технології» видурювання грошей у довірливих громадян, вони все одно знаходять нових жертв. Минулої п'ятниці, 21 вересня, зловмисник за допомогою звичайного телефону видурив у вінничанки велику суму грошей – 80 тис. гривень. Розповів їй те саме, що і раніше його «колеги» своїм жертвам – про її сина, який нібито кілька годин тому збив людину, а також, що йому загрожує суворе покарання, якого можна уникнути за допомогою пристойної суми грошей. Аби врятувати сина від суду, вінничанка передала невідомому зловмиснику купу грошей. А про те, що її ошукали, зрозуміло, дізналася трохи пізніше...

Протягом останніх двох тижнів у Вінниці, зазначають у прес-службі прокуратури Вінницької області, описана шахрайська схема застосовувалася понад десять раз. До речі, якщо раніше зловмисники зазвичай представлялися «слідчими» чи іншими працівниками поліції, то останнім часом все частіше називають себе «прокурорами».
 

Юрій Ярмощук

24 вересня, 2018