У центрі Вінниці влаштують «Забіг у повзунках»

Новини Вінниці / У центрі Вінниці влаштують «Забіг у повзунках»

Конкурс з такою назвою у Вінниці вже проходив у квітні цього року. Тоді у Центральному парку змагалися майже півсотні дітей віком від 8 місяців до 14 місяців. Для них облаштували спеціальну доріжку, по якій вони повзали, так би мовити, наввипередки. Підтримували ж малюків їхні мами, татусі, дідусі й бабусі.

Конкурс з такою назвою у Вінниці вже проходив у квітні цього року. Тоді у Центральному парку змагалися майже півсотні дітей віком від 8 місяців до 14 місяців. Для них облаштували спеціальну доріжку, по якій вони повзали, так би мовити, наввипередки. Підтримували ж малюків їхні мами, татусі, дідусі й бабусі. А ще й відпочивальники, яких того гарного весняного дня було чимало у парку. Організатори подбали про солодкі подарунки учасникам, а також й дипломи.

Цей «забіг» вирішили влаштувати знову. Можливо, через те, що він багатьом сподобався. Щоправда, організатори чомусь вирішили змінити місце його проведення, тож він відбудеться не у парку, а 26 червня на площі Незалежності. Реєстрація учасників почнеться о 15:30, а сам конкурс – о 16:00. Триватиме він десь годину. А завершиться цей захід, як й у минулий раз, нагородженням переможців. Які призи вони отримають – організатори тримають у секреті, однак морозивом, схоже, усіх учасників й вболівальників пригостять, бо проведенню цього заходу сприяє одна відома вітчизняна компанія, що, зокрема, виробляє цей солодкий продукт.


 

Юрій Ярмощук

20 червня, 2018