У центрі Вінниці влаштують цікаву виставку – з електромобілями та електробайками

Новини Вінниці / У центрі Вінниці влаштують цікаву виставку – з електромобілями та електробайками

Відбудеться ця виставка у суботу, 9 червня, в рамках Європейського тижня сталої енергетики, який нині проводиться у Вінниці. До речі, аналогічні виставки влаштовували й у минулі роки. Там насправді є на що подивитися й можна дізнатися чимало цікавого.

Відбудеться ця виставка у суботу, 9 червня, в рамках Європейського тижня сталої енергетики, який нині проводиться у Вінниці. До речі, аналогічні виставки влаштовували й у минулі роки. Там насправді є на що подивитися й можна дізнатися чимало цікавого. У них зазвичай беруть участь підприємці, які представляють різні високотехнологічні вироби – сонячні батареї та акумулятори, нагрівачі води, які працюють на сонячній енергії, енергоощадні  матеріали та чимало іншого. Певно, й цього року можна буде побачити щось цікаве.

На такі виставки запрошують й наших земляків – власників електричних автомобілів та електробайків. Вони охоче діляться інформацією про переваги екологічних транспортних засобів, їхню вартість та скільки обходиться їх експлуатація. Словом, спілкуватися  з ними насправді цікаво.

До речі, у рамках Європейського тижня сталої енергетики у місті відбудеться чимало заходів, у тому числі й велопробіг «Зарядись енергією». Як повідомили у мерії, почнеться він 9 червня о 10:30 на площі В. Стуса. Далі учасники рушать за таким маршрутом: вул. Блока, Пирогова, Келецька, 600-річчя, Хмельницьке шосе, Центральний парк, Грушевського. Кінцева точка – площа Європейська.


 

Юрій Ярмощук

6 червня, 2018