У центрі Вінниці під колесами вантажівки ледь не загинула пенсіонерка

Новини Вінниці / У центрі Вінниці під колесами вантажівки ледь не загинула пенсіонерка

Ця сумна пригода трапилася учора на вул. Соборній. Водій вантажівки здавав назад й наїхав на 78-річну вінничанку, що стояла на тротуарі. Пенсіонерка дивом не загинула: у лікарні, куди її доставила швидка, з'ясувалося, що в неї відкритий перелом ключиці. Зрозуміло, що вона пережила й важкий психологічний стрес, який може позначитися на її здоров'ї.

Ця сумна пригода трапилася учора на вул. Соборній. Водій вантажівки здавав назад й наїхав на 78-річну вінничанку, що стояла на тротуарі. Пенсіонерка дивом не загинула: у лікарні, куди її доставила швидка, з'ясувалося, що в неї відкритий перелом ключиці. Зрозуміло, вона пережила й важкий психологічний стрес, який може позначитися на її здоров'ї.

Як повідомив відділ комунікації обласної поліції, водій вантажівки був тверезий. Кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Слідчі з'ясовують, чому сталася ця прикра пригода – через недбалість цього 51-річного водія чи з якихось інших причин. Якщо у суді буде доведено, що він винен, то йому можуть до 3-х років обмежити волю й позбавити водійських прав.
 

Юрій Ярмощук

19 травня, 2018