У центрі Вінниці «Mitsubishi» збив дитину на переході. Майже півгодини стояв електротранспорт (ФОТО)

Новини Вінниці / У центрі Вінниці «Mitsubishi» збив дитину на переході. Майже півгодини стояв електротранспорт (ФОТО)

Сьогодні близько 14-ї години у центрі Вінниці по вулиці Соборній на пішохідному переході поблизу костелу автомобіль «Mitsubishi» збив хлопчика.

Сьогодні близько 14-ї години у центрі Вінниці по вулиці Соборній на пішохідному переході поблизу костелу автомобіль «Mitsubishi» збив 10-річного хлопчика.

За словами очевидців, школяр серйозно не постраждав, але на місце події прибули лікарі швидкої допомоги, вони забрали хлопчика разом з його мамою для огляду до лікарні.

Через ДТП приблизно на 20 хвилин зупинилися трамваї в обидва боки та тролейбуси в бік залізничного вокзалу.

Новини Вінниці / У центрі Вінниці «Mitsubishi» збив дитину на переході. Майже півгодини стояв електротранспорт (ФОТО)Новини Вінниці / У центрі Вінниці «Mitsubishi» збив дитину на переході. Майже півгодини стояв електротранспорт (ФОТО)Новини Вінниці / У центрі Вінниці «Mitsubishi» збив дитину на переході. Майже півгодини стояв електротранспорт (ФОТО)Новини Вінниці / У центрі Вінниці «Mitsubishi» збив дитину на переході. Майже півгодини стояв електротранспорт (ФОТО)Новини Вінниці / У центрі Вінниці «Mitsubishi» збив дитину на переході. Майже півгодини стояв електротранспорт (ФОТО)
Сергій Маламура

11 квітня, 2019