У Центральному парку Вінниці з'явиться дерев'яна сова від майстрів із Закарпаття

Новини Вінниці / У Центральному парку Вінниці з'явиться дерев'яна сова від майстрів із Закарпаття

Вінницький центральний парк культури та відпочинку прикрашатимуть незвичайні дерев'яні птахи . Спочатку тут з'явиться гігантська "Сова" , яку поселять неподалік "Міні Вінниці", де полюбляють фотографуватися місцеві молодята. Як розповів NaПарижі директор міського комунального підприємства "Вінницязеленбуд" Ігор Любовський фігури із вторсировини, тобто зрізаних аварійних дерев, виготовляють майстри з Закарпаття.

Вінницький Центральний парк культури та відпочинку прикрашатимуть незвичайні дерев'яні птахи. Спочатку тут з'явиться гігантська "Сова", яку поселять неподалік "Міні-Вінниці", де полюбляють фотографуватися місцеві молодята. Як розповів NaПарижі директор міського комунального  підприємства "Вінницязеленбуд" Ігор Любовський, фігури із вторсировини, тобто зрізаних аварійних дерев, виготовляють майстри з Закарпаття.

Чи матиме в майбутньому "Сова"у парку компанію із інших фігур вирішуватимуть вінничани.

"На сьогодні "Сова" майже готова. Однак це лише експеримент. Чи стануть дерев'яні фігури родзинкою нашого парку, поки що не готовий сказати. До нас приїхали майстри із Закарпаття та запропонували таку ідею та свої послуги. У них в регіоні - це фішка. Дерев'яна сова – це презентація їх роботи, згодом вони запропонують ще варіанти фігур. Ми ж у відкритому доступі, в тому числі на Facebook, запитаємо вінничан чи їм така ініціатива подобається і чи вона потрібна нашому парку. І тоді будемо вирішувати", - розповів Ігор Любовський.

Дерев'яним фігурам не страшні ні холод, ні спека, ні дощ, ні сніг. Аби деревина не псувалася її оброблятимуть спеціальними засобами.

Фото Центральго парку культури та відпочинку м.Вінниці