У Центральному парку Вінниці влаштують фестиваль польової кухні й показ військової техніки

Новини Вінниці / У Центральному парку Вінниці влаштують фестиваль польової кухні й показ військової техніки

Це фестиваль пам'яті нашого героя-земляка Тараса Сича, який служив в зоні АТО й загинув під час мінометного обстрілу у лютому 2015 року. Він був кухарем у мотопіхотному батальйоні. А відбудеться цей захід 27 червня у Центральному пару Вінниці – на майдані біля концертної зали «Райдуга».

Це фестиваль пам'яті нашого героя-земляка Тараса Сича, який служив в зоні АТО й загинув під час мінометного обстрілу у лютому 2015 року. Він був кухарем у мотопіхотному батальйоні. 

А відбудеться цей захід 27 червня у Центральному пару Вінниці – на майдані біля концертної зали «Райдуга». Там можна буде скуштувати, як запевняють організатори, розмаїття надзвичайно смачних страв. Готуватимуть їх на відкритому вогні. А куховаритимуть представники різних національних спільнот, що мешкають у нашому місті, а також багатьох відомих вінницьких ресторанів. 

Як стало відомо, фестиваль почнеться о 16:00. Можливо, у цей час кухарі вже щось приготують смачненьке. Якщо ж ні, то доведеться трохи почекати. До речі, одна страва коштуватиме недорого – 25 грн. Усі виручені кошти передадуть на потреби наших військових, що на Сході України боронять територіальну цілісність держави.
У рамках цього фестивалю влаштують й показ військової техніки. Організатори запрошують приходити усією родиною, оскільки там буде цікаво як дітям, так й дорослим.
 

Юрій Ярмощук

14 червня, 2018