У Центральному парку Вінниці «поселилася» незвичайна сова

Новини Вінниці / У Центральному парку Вінниці «поселилася» незвичайна сова

У Вінницькому Центральному парку культури та відпочинку з’явився новий арт-об’єкт, біля якого городяни та гості міста залюбки фотографуються та роблять селфі. Неподалік пам’ятника Максиму Горькому «поселили» гігантську "Сову". Фігуру птаха виготовили майстри з Закарпаття із вторсировини, тобто зрізаного аварійного дерева.

У Вінницькому Центральному парку культури та відпочинку з’явився новий арт-об’єкт, біля якого городяни та гості міста залюбки фотографуються та роблять селфі. Неподалік пам’ятника Максиму Горькому «поселили» гігантську "Сову". Фігуру птаха, який стоїть на книзі, виготовили майстри з Закарпаття із вторсировини, тобто зрізаного аварійного дерева.

«Сова» - лише експеримент. Чи стануть дерев'яні фігури родзинкою нашого парку, поки що не можу сказати. Ідею та свої послуги нам запропонували майстри із Закарпаття, у них в регіоні - це "фішка".  Дерев'яна сова – це презентація їхньої роботи", - розповів NaПарижі директор міського комунального  підприємства "Вінницязеленбуд" Ігор Любовський.

 Чи матиме в майбутньому "Сова"у парку компанію із інших дерев’яних фігур, вирішуватимуть вінничани.

«Ми ж у відкритому доступі, в тому числі на Facebook, запитаємо вінничан, чи їм така ініціатива подобається і чи вона потрібна нашому парку. І тоді будемо вирішувати», - уточнив Ігор Любовський.