У Центральному парку вінничан частують стравами та напоями кухарі з шести регіонів України (ФОТО)

Новини Вінниці / У Центральному парку вінничан частують стравами та напоями  кухарі з шести регіонів України (ФОТО)

У Вінниці другий день поспіль проходить зимовий фестиваль вуличної їжі «Vinnytsia FoodFest». Гастрономічні локації розгонуто біля головної ялинки у центральному парку культури та відпочинку. Страви різних національностей презентують ресторани та кухарі з Києва, Львова, Івано-Франківська, Харкова, Рівного та Вінниці.

У Вінниці другий день поспіль проходить зимовий фестиваль вуличної їжі «Vinnytsia FoodFest». Гастрономічні локації розгонуто біля головної ялинки у Центральному парку культури та відпочинку. Страви різних національностей презентують ресторани та кухарі з Києва, Львова, Івано-Франківська, Харкова, Рівного та Вінниці.

Зігрітися можна не лише біля обігрівачів, які встановленні спеціально до фестивалю вуличної їжі, а й від гарячих напоїв, а вибір тут більше чим достатній. Починаючи від какао та глінтвейні до медовухи та хреновухи.

На фестивалі працює вільне піаніно, зіграти на якому може кожен бажаючий.

Нагадаємо, сьогодні ввечері у Вінниці закриють головну ялинку міста. На сцені виступатимуть рок-гурти, а завершиться програма традиційним яскравим фаєр-шоу.

Новини Вінниці / У Центральному парку вінничан частують стравами та напоями  кухарі з шести регіонів України (ФОТО)Новини Вінниці / У Центральному парку вінничан частують стравами та напоями  кухарі з шести регіонів України (ФОТО)Новини Вінниці / У Центральному парку вінничан частують стравами та напоями  кухарі з шести регіонів України (ФОТО)Новини Вінниці / У Центральному парку вінничан частують стравами та напоями  кухарі з шести регіонів України (ФОТО)Новини Вінниці / У Центральному парку вінничан частують стравами та напоями  кухарі з шести регіонів України (ФОТО)Новини Вінниці / У Центральному парку вінничан частують стравами та напоями  кухарі з шести регіонів України (ФОТО)Новини Вінниці / У Центральному парку вінничан частують стравами та напоями  кухарі з шести регіонів України (ФОТО)Новини Вінниці / У Центральному парку вінничан частують стравами та напоями  кухарі з шести регіонів України (ФОТО)Новини Вінниці / У Центральному парку вінничан частують стравами та напоями  кухарі з шести регіонів України (ФОТО)Новини Вінниці / У Центральному парку вінничан частують стравами та напоями  кухарі з шести регіонів України (ФОТО)Новини Вінниці / У Центральному парку вінничан частують стравами та напоями  кухарі з шести регіонів України (ФОТО)Новини Вінниці / У Центральному парку вінничан частують стравами та напоями  кухарі з шести регіонів України (ФОТО)Новини Вінниці / У Центральному парку вінничан частують стравами та напоями  кухарі з шести регіонів України (ФОТО)Новини Вінниці / У Центральному парку вінничан частують стравами та напоями  кухарі з шести регіонів України (ФОТО)Новини Вінниці / У Центральному парку вінничан частують стравами та напоями  кухарі з шести регіонів України (ФОТО)Новини Вінниці / У Центральному парку вінничан частують стравами та напоями  кухарі з шести регіонів України (ФОТО)Новини Вінниці / У Центральному парку вінничан частують стравами та напоями  кухарі з шести регіонів України (ФОТО)Новини Вінниці / У Центральному парку вінничан частують стравами та напоями  кухарі з шести регіонів України (ФОТО)Новини Вінниці / У Центральному парку вінничан частують стравами та напоями  кухарі з шести регіонів України (ФОТО)Новини Вінниці / У Центральному парку вінничан частують стравами та напоями  кухарі з шести регіонів України (ФОТО)Новини Вінниці / У Центральному парку вінничан частують стравами та напоями  кухарі з шести регіонів України (ФОТО)Новини Вінниці / У Центральному парку вінничан частують стравами та напоями  кухарі з шести регіонів України (ФОТО)