У ТРК «Вінниччина» заявили, що зазнають необґрунтованих звинувачень (ВІДЕО)

Новини Вінниці / У ТРК «Вінниччина» заявили, що зазнають необґрунтованих звинувачень (ВІДЕО)

Кілька днів тому NaПарижі повідомляв про те, що поліція перевіряє факти, які у соціальній мережі оприлюднила громадянська мережа «Опора». Нагадаємо, що йшлося про відеосюжет, який підготувала ТРК «Вінниччина» щодо проведення на межі Вінницької та Житомирської областей заходу «Ланцюг єднання». Правоохоронці зазначили, що перевірять, чи не є це порушенням виборчого законодавства. У ТРК «Вінниччина» ж вважають, що зазнають необґрунтованих звинувачень. «Не вперше громадська організація «Опора» поширює інформацію, щодо телеканалу. Кілька днів тому «Опора» розповсюдила матеріал, в якому представники організації моніторили законність діяльності однієї політичної партії. Так, розповсюджену інформацію, «опорівці» назвали : «Батьківщина» «піарилась» на Дні Соборності, а телеканал зробив про це сюжет з ознаками замовності», – зазначають в цій телекомпанії. Про це – у сюжеті ТРК «Вінниччина».

Кілька днів тому NaПарижі повідомляв про те, що поліція перевіряє факти, які у соціальній мережі оприлюднила громадянська мережа «Опора». Нагадаємо, що йшлося про відеосюжет, який підготувала ТРК «Вінниччина» щодо проведення на межі Вінницької та Житомирської областей заходу «Ланцюг єднання». 
Правоохоронці зазначили, що перевірять, чи не є це порушенням виборчого законодавства.

У ТРК «Вінниччина» ж вважають, що зазнають необґрунтованих звинувачень. 

«Не вперше громадська організація «Опора» поширює інформацію, щодо телеканалу. Кілька днів тому «Опора» розповсюдила матеріал, в якому представники організації моніторили законність діяльності однієї політичної партії. Так, розповсюджену інформацію, «опорівці» назвали : «Батьківщина» «піарилась» на Дні Соборності, а телеканал зробив про це сюжет з ознаками замовності», – зазначають в цій телекомпанії.

Про це – у сюжеті ТРК «Вінниччина».

Юрій Ярмощук

30 січня, 2019