У суботу у Вінниці стартують «червоні базари». Цьогоріч їх буде п’ять

Новини Вінниці / У суботу у Вінниці стартують «червоні базари». Цьогоріч їх буде п’ять

З наступної суботи, 29 вересня, у Вінниці проходитимуть сільськогосподарські ярмарки.  Традиційно вони дислокуватимуться в мікрорайоні «Вишенька» біля торговельного центру «Plaza Park» (колишній «ШОК») по вул. Келецькій, 117б.Вінниччани зможуть купити продовольчі товари та сільгосппродукти безпосередньо у самих виробників.

З наступної суботи, 29 вересня, у Вінниці розпочинаються сільськогосподарські ярмарки. Традиційно вони дислокуватимуться в мікрорайоні «Вишенька» біля торговельного центру «Plaza Park» (колишній «ШОК») по вул. Келецькій, 117б. Вінниччани зможуть купити продовольчі товари та сільгосппродукти безпосередньо у самих виробників.

Цієї осені у Вінниці відбудеться п’ять сільськогосподарських ярмарків. Відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради вони проходитимуть 29 вересня, 6, 13, 20, 27 жовтня з 7.00.

До участі у ярмарку будуть залучені підприємства переробної промисловості з виробництва м’ясних та ковбасних виробів, м’яса курей, яєць, олії, молокопродуктів, хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів, борошна, круп, плодоовочевих консервів, а також торговельні підприємства споживчої кооперації і сільськогосподарських товаровиробників.

 

Саша Григоровська

24 вересня, 2018