У столиці затримали вінничанку, яка знімала порно зі своїм 4-річним сином (ВІДЕО)

Новини Вінниці / У столиці затримали вінничанку, яка знімала порно зі своїм 4-річним сином (ВІДЕО)

Столичні правоохоронці затримали 26-річну жительку Вінниччини за використання свого сина для зйомок порно. Хлопчику зараз лише 4 роки.

Столичні правоохоронці затримали 26-річну жительку Вінниччини за використання свого сина для зйомок порно. Хлопчику зараз лише 4 роки.

У поліції зазначають, що у Києві вінничанка «підробляла» порноакторкою. Зрозумівши, що може заробити більше на дитячій порнографії, стала використовувати для зйомок свого сина, якому тоді було всього два роки. Відео жінка продавала на закритих інтернет-форумах. Каже, що вартість ролика – від 1,5 до 3 тисяч гривень а їх вона продала до трьох десятків.

«Працівники кіберполіції спільно зі слідчими Деснянського управління столичної поліції, за процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 3, провели обшук у квартирі, де проживала зловмисниця разом з сином. На її комп’ютері правоохоронці виявили велику кількість фото та відеоматеріалів порнографічного характеру за її участі. Серед них – і файли з малолітнім хлопчиком. Техніку вилучено та направлено на експертизу. Кримінальне провадження триває за раніше розпочатими кримінальними провадженнями: ч 2 ст.156 (Розбещення неповнолітніх), ч. 4 ст. 153 (Сексуальне насильство) та ч. 4 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України», - йдеться у повідомленні поліції.

Наразі з дитиною працюють психологи. Жінці оголошено про підозру. Їй загрожує до 10 років ув’язнення.

Відео Національної поліції України

Сергій Маламура

14 березня, 2019