У Стамбулі вінничани передали Вселенському Патріарху Варфоломію «Книгу добра» (ФОТО. ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Стамбулі вінничани передали Вселенському Патріарху Варфоломію «Книгу добра» (ФОТО. ВІДЕО)

Делегація з України, серед яких і вінничани відвідала Туреччину . У Стамбулі вони зустрілися із Вселенським Патріархом Варфоломієм. Українці, більшість з яких це діти передадуть Патріарху «Книгу добра», у якій міститься 50 реальних історій - про добро довкола нас та 50 малюнків серії «Добро очима дітей».

Делегація з України, серед яких і вінничани, відвідала Туреччину. У  Стамбулі вони зустрілися із Вселенським Патріархом Варфоломієм. Українці, більшість з яких це діти, передадуть очільнику Вселенського патріархату «Книгу добра», у якій міститься 50 реальних історій - про добро довкола нас та 50 малюнків серії «Добро очима дітей».

Авторами історій є безпосередньо діти з різних регіонів України, які надсилали листи організаторам проекту. Щоправда, розповідей було значно більше, понад 3 тисячі, із них було відібрано найкращі. Ініціаторами поїздки є Благодійний фонд «Чисті серцем» та Громадська спілка «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО».

Серед історій, які потрапили до «Книги добра» і розповідь школярки із Бару Софії Борсолюк. Дівчинка написала про те, як разом із учнями її школи зі школою пекли рогалики для бійців, аби зробити захисниками приємно.

Українці, які зустрілися із Варфоломієм отримали благословіння на свої добрі справи від Вселенського Патріарху.

Раніше NaПарижі повідомляв, що влітку творці «Книги добра» зустрічалися із Папою Римським.

Фото і відео з соцмереж.

Новини Вінниці / У Стамбулі вінничани передали Вселенському Патріарху Варфоломію «Книгу добра» (ФОТО. ВІДЕО)Новини Вінниці / У Стамбулі вінничани передали Вселенському Патріарху Варфоломію «Книгу добра» (ФОТО. ВІДЕО)Новини Вінниці / У Стамбулі вінничани передали Вселенському Патріарху Варфоломію «Книгу добра» (ФОТО. ВІДЕО)Новини Вінниці / У Стамбулі вінничани передали Вселенському Патріарху Варфоломію «Книгу добра» (ФОТО. ВІДЕО)
Саша Григоровська

14 листопада, 2018