У соцмережах з’явилися відео й фото з місця резонансної бійки у Вінниці

Новини Вінниці / У соцмережах з’явилися відео й фото з місця резонансної бійки у Вінниці

Учора ввечері на вул. Янгеля у Вінниці сталася бійка, у якій отримав ушкодження й був госпіталізований один чоловік. Стало відомо, що громадські активісти виявили екс-працівника патрульної поліції Вінниці, який, на їх думку, ніби «під кайфом» перебував за кермом автомобіля. У соцмережах з’явилися фото і відео інциденту, свідками якого стали чимало вінничан.

Учора ввечері на вул. Янгеля у Вінниці сталася бійка, у якій отримав ушкодження й був госпіталізований один чоловік. Стало відомо, що громадські активісти виявили екс-працівника патрульної поліції Вінниці, який, на їх думку, ніби «під кайфом» перебував за кермом автомобіля. 

У соцмережах з’явилися фото і відео інциденту, свідками якого стали чимало вінничан. 
Наразі правоохоронці, відкривши кримінальне провадження, розслідують те, що сталося учора на згаданій вулиці близько 20:30. 

«До поліції на спецлінію «102» надійшло повідомлення про бійку на вулиці Янгеля. На місце події виїхало декілька екіпажів поліції. Конфліктну ситуацію, в якій взяло участь кілька десятків осіб, було локалізовано. Одна особа отримала тілесні ушкодження та була доправлена до медичного закладу. За фактом хуліганських дій, вчинених групою осіб, відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 КК України. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.
Прохання до очевидців та свідків події надати до Вінницького відділу поліції фото та відео конфлікту для проведення об’єктивного розслідування. Звертайтесь за телефоном чергової частини Лівобережного відділення поліції 59-41-23», – зазначається на сайті поліції Вінниччини.


 

Юрій Ярмощук

18 липня, 2018