У школах Вінниччини не вистачає три десятка вчителів

Новини Вінниці / У школах Вінниччини не вистачає три десятка вчителів

На сьогодні у загальноосвітніх школах Вінниччини вакантними залишаються до 30 дсятків посад вчителів. Найбільше відчувається дефіцит математиків та викладачів англійської мови. Про це NaПарижі розповіла заступник директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олена Чорна.

На сьогодні у загальноосвітніх школах Вінниччини вакантними залишаються до 30 дсятків посад вчителів. Найбільше відчувається дефіцит математиків та викладачів англійської мови. Про це NaПарижі розповіла заступник директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олена Чорна.

«На початок літа у школах Вінниччини не вистачало 146 вчителі. Після випускних у педагогічних вишах більшість вакантних посад були заповненні. На сьогодні вільними залишаються до 30 мысць. Це не багато, адже в нас були роки, коли дефіцит у кадрах був до 200 осіб» , - прокоментувала Олена Чорна.

Нагадаємо, у Вінниці в школу №26 шукають директора. Попередній - Віталій Козаченко очолив новостворений Подільський науково-технічний ліцей для обдарованої молоді.