У селі на Вінниччині з'явився дитячий сквер професій

Новини Вінниці / У селі на Вінниччині з'явився дитячий сквер професій

Учора, 14 жовтня, у селі Непедівка Козятинського району відбулися урочисті заходи з нагоди Дня захисника України. Зокрема, у їх рамках урочисто відкрили дитячий сквер професій «Світанок». Участь у заході брали й рятувальники Вінниччини. Запросили їх у мальовниче подільське село не для ліквідації наслідків якоїсь надзвичайної пригоди. Гарні враження тамтешнім мешканцям своїм виступом дарував естрадно-духовий оркестр ГУ ДСНС України у Вінницькій області. А Козятинські рятувальники організували показ пожежно-рятувальної техніки. Звичайно, тамтешнім дітям ця виставка дуже сподобалася. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Учора, 14 жовтня, у селі Непедівка Козятинського району відбулися урочисті заходи з нагоди Дня захисника України. Зокрема, у їх рамках урочисто відкрили дитячий сквер професій «Світанок».

Участь у заході брали й рятувальники Вінниччини. Гарні враження тамтешнім мешканцям своїм виступом дарував естрадно-духовий оркестр ГУ ДСНС України у Вінницькій області.

А Козятинські рятувальники організували показ пожежно-рятувальної техніки. Звичайно, тамтешнім дітям ця виставка дуже сподобалася.

Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Вінницькій області.


 

Юрій Ярмощук

15 жовтня, 2018