У селі на Вінниччині жінка вбила свого чоловіка, а вранці розповіла про це сусідці

Новини Вінниці / У селі на Вінниччині жінка вбила свого чоловіка, а вранці розповіла про це сусідці

Сталося це позавчора в селі Жабелівка, що у Вінницькому районі. У одній тамтешній родині ввечері виник конфлікт, як то кажуть, на побутовому ґрунті. Закінчився ж він фатально: під час сварки 51-річна селянка раптом схопила кухонного ножа та вдарила ним у спину та шию своєму 57-річному чоловіку. Той стік кров'ю й помер.

Сталося це позавчора в селі Жабелівка, що у Вінницькому районі. У одній тамтешній родині ввечері виник конфлікт, як то кажуть, на побутовому ґрунті.  Закінчився ж він фатально: під час сварки 51-річна селянка раптом схопила кухонного ножа та вдарила ним у спину та шию своєму 57-річному чоловіку. Той стік кров'ю й помер.

Удосвіта ж вона прийшла до своєї сусідки та розповіла про те, що відбулося. Остання відразу зателефонувала до поліції та повідомила, що її сусіда вбили.

Слідчі швидко з'ясували, що до вбивства селянина найімовірніше причетна його дружина. Вона спочатку не зізнавалася у скоєному, однак проти неї було чимало очевидних доказів: сліди крові, ніж тощо.

Як повідомив відділ комунікації обласної поліції, кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Селянці загрожує до 15 років позбавлення волі.


 
 

Юрій Ярмощук

5 червня, 2018